top of page
sf_ioni_edited_edited.jpg

Salut!

CIOBZ este un one-woman shop în care eu, Ioana, așez cu grijă obiecte vintage care îmi vorbesc, obiecte care și-au trăit primele vieți și care merită să continue să își spună povestea.

Deși oengistă de fel, la un moment dat am simțit că CIOBZ este unul dintre universurile mele pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Pasiunea pentru ceramică vintage a existat dintotdeauna într-un fel sau altul în mine. Și ea s-a tot metamorfozat până a devenit CIOBZ. Îmi aduc aminte că, atunci când eram mică, prețuiam ceașca cu scufița roșie în care bunica mea îmi dădea ou fiert moale cu bucățele de pâine. Apoi, pe măsură ce am crescut, am tot tras spre obiecte vechi în diverse forme. Nu știu dacă din nostalgie după povești știute sau închipuite sau dintr-o apreciere pur estetică a formelor și culorilor. Sau ambele. Și, sincer, încerc să nici nu îmi pun prea multe întrebări și să las universurile din ceramică, sticlă ori lemn pur și simplu să mă acompanieze. 

Xoxo,

Ioana aka CIOBZ

Despre ce este CIOBZ

CIOBZ este un magazin unde poți găsi obiecte de ceramică vintage curatoriate de mine, lustre sau veioze recondiționate sau mobilier restaurat de Cătălin. La un moment dat a existat și o cafenea CIOBZ, însă pandemia a decis că încă nu e momentul ei. 

CIOBZ este locul unde iubitorul de ceramică & décor mid-century modern poate să își găsească ceașca perfectă ori veioza ori fotoliul perfect pentru a-și crea propria zonă de confort din care poate urmări și înțelege lumea din jur. Pentru că o trebui să ieși din zona ta de confort ca să crești, dar după orice progres cu toții avem nevoie de zona noastră de confort. Pentru asta există CIOBZ. Pentru fanteziile care pot fi alături de tine zi de zi. 

bottom of page